06 - 28 88 69 85

Ondersteuning

Vaak merken wij dat opdrachtgevers een gedeelte of een gehele verbouwing in eigen beheer houden. Zowel voor de particulieren markt en voor de zakelijke markt bieden wij ondersteuning aan. Hieronder vindt u verschillende onderdelen die wij u aan kunnen bieden zodat u met een klein duwtje in de rug aan de slag kunt:

Calculatie

Wilt u voordat u gaat verbouwen inzicht in de kosten dan kunnen wij een kostenraming voor u maken. Hiermee kunt u uw budget bepalen en bekijken of de plannen te realiseren zijn.

Voor de zakelijke klanten kunnen wij het rekenwerk voor uw offertes uit handen nemen en eventueel de werkvoorbereiding oppakken voor uw lopende werken. Daarbij kunnen wij ook uittrekwerk voor uw verzorgen en offertes spiegelen.

Tekenwerk

Tekenwerk is met verbouwen of plannen maken eigenlijk onmisbaar. Maatvoering, indelingen en details kunnen zo vooraf worden uit gedacht om problemen tijdens het verbouwen te voorkomen. Wilt u tekenwerk van uw huidige woning/ bedrijfspand of juist van een nieuwe situatie, dan kunt contact met ons opnemen. Met deze tekeningen kunt u uw plannen verder uitwerken en uitvoeren.

Technische omschrijving

Wilt u zelf gaan verbouwen of wilt u in eigen beheer gaan bouwen dan moet er een keuze gemaakt worden wie de uitvoerende partij gaat worden. Voor de zaken die u uit wilt besteden moet u offertes gaan aanvragen. Een duidelijk offerte aanvraag naar een aannemer/ klusjesman neemt veel onduidelijkheden weg. Als er voor u een offerte wordt gemaakt is het prettig om te weten dat alle werkzaamheden opgenomen worden zodat u later niet voor verrassingen komt te staan zoals meerwerk.Als de potentiëele uitvoerende partij het werk komt opnemen en niet alles is zichtbaar of duidelijk, dan zal de offerte niet compleet zijn. Het vergelijk met andere offertes is voor u dan lastig omdat u dan niet precies wie wat heeft opgenomen. Wij kunnen een technische omschrijving voor u maken zodat uw volledige plannen aangevraagd worden.

Vergunning

Voor veranderingen aan de buitenzijde van uw woning zijn vaak voor verschillende zaken zoals een dakkapel, schuur of aanbouw een vergunning benodigd. De gemeente moet uw plannen toetsen om te bepalen of dit in strijd is met de regels. Om de aanvraag te kunnen doen heeft u tekeningen nodig, deze kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u liever helemaal niets regelen dan kunnen de vergunning aanvraag ook voor u doen.